Un projecte europeu estudiarà la vacuna d’HIPRA contra la COVID-19 en nens, adolescents i pacients immunocompromesos

Escrit per


“RBD Dimer recombinant protein vaccine against SARSCoV2” (RBDCOV) és un nou projecte, en el marc del programa Horizon Europe, que està liderat per la farmacèutica biotecnològica HIPRA.

Posat en marxa l’1 de desembre, l’objectiu de RBDCOV és provar l’eficàcia, tolerabilitat i seguretat de la vacuna recombinant COVID-19 d’HIPRA en població infantil (incloent-hi adolescents) i en persones inmunocompromeses. Els assajos tindran una durada de 2 anys i mig. Per a dur a terme aquest projecte, HIPRA treballarà amb un consorci internacional que inclou empreses i institucions de cinc països europeus.

El projecte RBDCOV preveu la realització de dos assajos clínics, un en un grup de persones amb el sistema immune compromès i un segon estudi en un o diversos grups de nens i adolescents.

La vacuna contra la COVID-19 que està desenvolupant HIPRA és una vacuna de proteïna recombinant. Així mateix, el projecte també contempla que la vacuna sigui accessible per a les campanyes de vacunació a tot el món gràcies a la seva conservació entre 2 i 8 °C, que facilita el seu emmagatzematge i distribució.


Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *